24 - 27
SEPT 2023
taste of tavola
taste of tavola

Op 24-25-26-27 september 2023 vindt "Taste of Tavola" plaats, de spin-off van de internationale vakbeurs Tavola.  Een 100tal bedrijven presenteren er een selectie van heerlijke delicatessen, als een voorproefje van de 21e editie van Tavola in maart 2024.  Zo wordt Taste of Tavola opnieuw een uniek najaarsevent waar premium food & drinks aan de Belgische fine food community worden voorgesteld.   

EEN UNIEKE KANS

Een unieke kans om ook in het najaar van 2023 nieuwe producten te kunnen voorstellen en bestaande en nieuwe klanten te kunnen ontmoeten.

1 HALL MET ENKEL PREMIUM FOOD & DRINKS

Voor Taste of Tavola gelden dezelfde strenge selectiecriteria als voor de vertrouwde Tavola.  Zo ontdekt u in hall 5 van Kortrijk Xpo een unieke selectie van delicatessen van grote en kleine, van bekende en nieuwe bedrijven.    

De beste innovaties worden voor u samengebracht in de vitrine van de Innovation Awards.  Onze vakjury reikt de Award uit aan het beste product ; u kan uw stem uitbrengen en zo mee bepalen welk product de Publieksprijs van Taste of Tavola 2023 krijgt. 

FOCUS OP DE BELGISCHE MARKT

Primair gericht op de Belgische aankopers uit de retail, groothandel, speciaalzaken en foodservice.

GELIJKTIJDIG MET BROODWAY & MEAT EXPO

Taste of Tavola vindt gelijktijdig en naast de bakkersbeurs Broodway & slagersbeurs Meat Expo plaats.  Zo zijn exposanten verzekerd van een ideale synergie én een maximale impact!

De combinatie van de 3 vakbeurzen garandeert de bezoekers extra ideeën en contacten, en biedt u in totaal maar liefst een 350tal exposanten voor unieke, professionele inspiratie!  In de aanpalende hallen van Broodway & Meat Expo ontdekt u ook tal van materialen, machines, uitrusting en inrichting – wat op de 2jaarlijkse internationale editie van Tavola niet het geval is. 

Met 4 beursdagen, parallel aan Broodway & Meat Expo, bezoekt u de vakbeurs wanneer u dit best past.

UNIFORM STANDCONCEPT

3 deelnameformules in een kwalitatieve en stijlvolle lay-out met een uniform standenconcept, waarbij de focus helemaal op de producten ligt.

 

GELIJKTIJDIG MET

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt. Meer info over cookies