24 - 27
SEPT '23

MONSIEUR BOUDIN

Exhibitor List

monsieur boudin

// Genomineerd voor TAVOLA INNOVATION AWARDS 2021 //

Monsieur Boudin draait ambachtelijke witte pensen. Monsieur Boudin kiest voor zijn boudins heel bewust voor (h)eerlijk én kwaliteitsvol Brasvar-varkensvlees. Deze varkens worden duurzaam en antibiotica-vrij gekweekt in Nevele (Oost-Vlaanderen).

Voor de boudins worden heerlijke stukken Brasvar-vlees geselecteerd en wordt er neen gezegd tegen bewaarmiddelen. Er zit maar liefst 75% vlees in de boudins, het brood en melkgehalte werd bewust laag gehouden. Het resultaat is puur, smaak- en karaktervol. Monsieur Boudin deed inspiratie op in de wereldkeuken en creëerde vier varianten op de klassieke witte pens: JASMINA (marokkaanse sfeer), TONI (met italiaanse toets), SUNEE (oosters) en BERTRAND (belgische variant), ANTOINE (een zwarte pens met appel en vermouth) en JEAN (een op beukenhout gerookte witte pens met verse kervel).

Product group
MEAT, GAME AND POULTRY, MEAT, CURED MEAT
Product group
MEAT, GAME AND POULTRY, MEAT, CURED MEAT

This website uses cookies to give you a better experience while visiting this site. Learn more about cookies. 

Necessary cookies (necessary for the correct functioning of the website)


Only accept selected cookies | Delete settings